ponedjeljak, 10. prosinca 2018.

FOTO-Virovitičko-podravski župan Igor Andrović označio početak radova na Poduzetničkom inkubatoru u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U ponedjeljak, 10. prosinca, virovitičko-podravski župan Igor Andrović označio je početak radova na Poduzetničkom inkubatoru u Slatini, u Kolodvorskoj ulici br. 8. Tako će do 1. srpnja iduće godine ukupno 11 novih ureda za nove i mlade poduzetnike biti predstavljeno i dano im na korištenje u Poduzetničkom inkubatoru u Slatini.

Otvaranju radova nazočili su brojni uzvanici, između kojih, uz župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića i njegovih zamjenika Marija Klementa i Darka Žužaka, saborska zastupnica Vesna Bedeković, pomoćnica ministra gospodarstva poduzetništva i obrta Ana Mandac, predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić...

Saborska zastupnica Vesna Bedeković prilikom obraćanja, nazočnima je uputila pozdrave saborskog zastupnika Josipa Đakića i ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade RH Tomislava Tolušića, te ih ispričala što nisu mogli nazočiti otvaranju radova, jer su u Zagrebu gdje se obilježava godišnjica smrti prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana.

Prigodom otvaranja radova na Poduzetničkom inkubatoru u Slatini virovitičko-podravski župan Igor Andrović, između ostalog, je rekao:

''Ovo je treći u nizu novih projekata Mreže poduzetničkih inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji i zasigurno će puno značiti za razvoj poduzetništva i gospodarstva grada Slatine i Virovitičko-podravske županije. Drago mi je što će radove na ovom projektu, staroj zgradi bivšeg Doma zdravlja, izvoditi domaća tvrtka Građenje Marković iz Slatine''.

Početak radova blagoslovio je slatinski župnik Župe sv. Josipa Dragan Hrgić.

Radove na Poduzetničkom inkubatoru u Slatini, u staroj zgradi Doma zdravlja, izvodit će tvrtka Građenje Marković iz Slatine, vrijednosti 8.670.570,00 kuna za rekonstrukciju i prenamjenu stare zgrade, dok će stručni nadzor provoditi tvrtka Trinas projekt iz Osijeka, vrijednosti 171.250,00 kuna.

Projekt Mreža poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije obuhvatio je gradnju dva nova poduzetnička inkubatora u Pitomači i Orahovici, koji se već grade, te sada i Poduzetnički inkubator u Slatini.

Nakon završetka ovog projekta, u sastavu Virovitičko-podravske županije bit će četiri poduzetnička inkubatora s ukupno 63 poslovna prostora (48 u inkubatorima u Slatini, Orahovici i Pitomači, te već 15 postojećih u Virovitici), čijim stanarima će Virovitičko-podravska županija plaćati smještaj.

Projekt je napisala VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Poduzetničkim inkubatorom VPŽ, Gradskom razvojnom agencijom Slatina (GRAS). (ADF; Fotografije D. Fišli)

Foto:

 

















































































 











PROMO
Sve potrebne informacije oko upisa kandidata, kao i sve odgovore na upite možete dobiti na brojeve telefona ili mobitela, SLATINA: 033 551 231; 033 553 222, mob. 098 436 961; ORAHOVICA: 033 675 523, te na e-mail: koic@vt.t-com.hr; skv.tkalcevic@gmail.com. Pratite nas i na Facebook stranici AUTOŠKOLA CHAMPION

PROMO
Kako bi što veselije ispratili saru i dočekali novu godinu u vinariji Stari podrum u mjesecu prosincu, svakodnevno od 7 do 15 sati, možete kupiti kvalitetna bijela i crna vina po akcijskoj cijeni od samo 8 kuna u rinfuzi. Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave i restorana Stari podrum) Više o vinariji Sari podrum na: STARI PODRUM
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩