nedjelja, 5. svibnja 2024.

Doznajte rezultate jučer odigranih nogometnih utakmica klubova s područja VPŽ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Donosimo rezultate jučer (subota) odigranih nogometnih utakmica klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

3. NL SJEVER

VIROVITICA – MEĐIMURJE 2:0

Virovitički “narančasto-crni” ugostili su Međimurje iz Čakovca u borbi za nove bodove koji bi ih ostavili u igri za bijeg s posljednjeg mjesta, a igrači Krešimira Crvenke to su i ostvarili. Ronaldo Rengel “probio” je gostujuću obranu u 21. minuti, a, ispostavit će se konačnih 2:0, postavio je Davor Sinjaković u 39. minuti utakmice. Imali su gosti priliku za smanjenje rezultata dvije minute kasnije nakon Sinjakovićeva gola, no kazneni udarac nije iskoristio Niko Ivančić.

PITOMAČA – PODRAVINA LUDBREG 3:1

Nogometaši Pitomače slavili su na domaćem terenu u ogledu s Podravinom iz Ludbrega. Momčad Ivana Presečana do vodstva je došla već u 7. minuti kada je gostujućeg vratara matirao Patrik Kvrgnjaš, a do odlaska na odmor prednost je udvostručio Luciano Kajzogaj. Podravina se u utakmicu vratila u 53. minuti kada je na 2:1 smanjio Giovanny De Moraes Gomes, no do izjednačenja i preokreta gosti nisu mogli doći. Točku na “i” u ovoj utakmici postavio je Kajzogaj svojim drugim golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

4. LIGA BJ-KC-VT

GRANIČAR LEGRAD – SLATINA 0:3

Nogometaši Slatine gostovali su danas u Legradu gdje ih je dočekala momčad Graničara. Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, no u nastavku su Slatinčani s tri zgoditka riješili pitanje pobjednika. Strijelci za Krsnikovu momčad bili su Matija Bubaš u 58., Matej Potočki u 66. i Dominik Bogati u 81. minuti utakmice.

SLOGA – PODRAVAC VIRJE 1:0

Do minimalne pobjede došla je i Sloga koja je na svom terenu ugostila Podravac iz Virja. Jedan zgoditak bio je dovoljan domaćoj momčadi za pobjedu, a njega je postigao Rafael Da Silva Alef u 74. minuti utakmice.

PREMIJER ŽNL

LUKAČ 05 – REZOVAC 4:2

Lukač 05 riješio je pitanje pobjednika u utakmici protiv Rezovca već u prvih 45 minuta. Ivan Egri doveo je domaćine u prednost u 20. minuti, a raspoložen je danas bio Antonio Babec koji je postigao tri pogotka, u 25., 27. i 33. minuti. U nastavku su Rezovčani tek ublažili poraz, a golove su postigli Marin Đurđević u 66. i Dario Kovačević u 79. minuti. 

SUHOPOLJE – ZRINSKI NOVA BUKOVICA 5:2

U drugoj utakmici 22. kola Suhopolje je na stadionu Park dočekalo Zrinski iz Nove Bukovice. Grofovi su u vodstvo došli u trećoj minuti autogolom Maria Komaromia, a to je ujedno bio i jedini gol u prvom poluvremenu. Deni Kucljak u 50. je minuti povećao na 2:0, smanjio je Robert Šomođi u 65., a već minutu nakon dva gola prednosti vraća Ivan Ibriks. Još je jednom Zrinski smanjio golom Silvia Matote u 76., Kucljak svojim drugim golom dvije minute kasnije vraća Suhopolju nešto sigurniju prednost, a konačnih 5:2 potavio je Dario Podnar sedam minuta prije kraja.

1. ŽNL

PLAVI – SVETI ĐURAĐ 1:1

Plavi i Sveti Đurađ podijelili su danas bodove u Jugovom Polju. Gosti su nakon osam minuta imali prednost na svojoj strani, za nju se pobrinuo Ivan Ćavarušić, dok je konačnih 1:1 postavio Sinan Nika u 28. minuti utakmice.

2. ŽNL ZAPAD

RADINA – ARŠANJ 1:12

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Aršanj na gostovanju u Gradini gdje je slavio s visokih 12:1. Po tri gola za goste postigli su Igor Miota, Marin Šubić i Ivan Kožarić, a po jednog Dominik Maresić, Hrvoje Filipović i Alen Tandarić. Jedini strijelac za Gradinu bio je Tihomir Šarić. Valja napomenuti kako je Gradina utakmicu počela sa 10 igrača na terenu, a završila s osam.

BUŠETINA 1947 – SLOGA DUGO SELO LUKAČKO 1:1

Bušetina 1947 na svom je travnjaku otkinula bod drugoplasiranoj momčadi lige. Domaćine je u prednost doveo Fran Moslavac u 7. minuti utakmice, dok je izjednačujući pogodak postigao Sanju Dhamel u 58.. Dodajmo i kako su domaćini od 22. minute igrali s igračem manje budući da je “pocrvenio” Mario Majstorović.

TROVANEC – STARA BREZOVICA 0:0

Treća utakmica kola odigrana je u Otrovancu između istoimene domaće momčadi i Stare Brezovice, a ta je utakmica završena bez golova.

2. ŽNL ISTOK

STANDARD – PAPUK OSJEČKO 1664 -:-

Standard je danas na svom terenu trebao odigrati utakmicu protiv orahovačkog Papuka, no gosti nisu doputovali na utakmicu te bi domaćinu bez borbe trebala biti dodijeljena tri boda. (icv.hr)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!