četvrtak, 6. listopada 2022.

Najbolji županijski EU projekt Hrvatske: Drugu godinu zaredom najviše nominacija stiglo je iz Virovitičko-podravske županije, od ukupno njih 37, 5 je iz VPŽ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Od 37 EU projekta koji se natječu za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, najviše ih stiže iz Virovitičko-podravske županije, njih pet.

Projekti Virovitičko-podravske županije:

Za svoje favorite možete glasati OVDJE.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu, dok pobjednika pete kategorije – Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti biraju čitatelji.

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU krajem listopada.

Najviše prijava, drugu godinu zaredom, stiglo je iz Virovitičko-podravske županije, čak pet, a slijede s po tri projekta Splitsko-dalmatinska, Krapinsko- zagorska, Istarska i Zadarska županija, po dva projekta su prijavile Koprivničko-križevačka, Osječko-baranjska, Sisačko-moslavačka, Međimurska i Vukovarsko-srijemska županija te Grad Zagreb. Još osam županija prijavilo je po jedan projekt.

Virovitičko-podravska županija, je, prije dvije godine, bila pobjednik u kategoriji “Doprinos znanosti i inovacijama” s projektom Budi STEMpatičan. Prošle godine, Grad Virovitica je bila drugu godinu zaredom hrvatski prvak EU fondova. Istodobno Tehnološko-inovacijski centar je bio srebrni, a Dravska priča brončana u utrci za najbolje europske projekte Lijepe naše. (novac.jutarnji.hr, foto: ilustracija, K. Toplak)

RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩