nedjelja, 20. listopada 2024.

''YESen u hEPIcentru'': Odlična popodnevna zabava za cijelu obitelj uz besplatno pečeno kestenje i TS Kontra

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Manifestacija YESen u hEPIcentru, koju su Grad Slatina i Turistička zajednica grada Slatine jučer (subota) organizirali u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru EPIcentar Sequoia, i ove je godine okupila cijele obitelji.

Dok su stariji uživali na popodnevnim suncem obasjanoj terasi restorana Sequoia uz svoja omiljena pića, djeca su se zabavljala na ''napuhancima'' i igralima dječjeg igrališta. Bogat program za najmlađe upotpunile su članice Društva ''Naša djeca'' Slatina raznim radionicama s temom jeseni. 

Svoj obol ovoj manifestaciji na ''Sajmu rukotvorina i domaćih proizvoda'' dale su na svojim štandovima učeničke zadruge ''Zalatnuk'' OŠ Eugena Kumičića, ''Sekvoja'' OŠ Josipa Kozarca i  ''Obrtnik'' IOŠ Slatina. Također, svoje uratke su izložili i Slađana Petrošević s licitarskim radovima, Milica Marčinko s medom i proizvodima od meda, Udruga Vretenac s raznim rukotvorinama i Kreativna udruga Unikat te obrt Candles Tin, a organizatori su sve posjetitelje častili višemetarskom štrudlom od jabuka koju su izradili učenici usmjerenja kuhar Industrijsko-obrtničke škole Slatina te besplatnim vrućim pečenim kestenjem koje je pekao Alen Pavić Buco.  

Iznenađenje za mališane stiglo je u obliku ''Zafrikanata'', maskota iz ciklusa nagrađivanja vjernosti kupaca u  trgovinama NTL. Klinci i klinceze potrčali su u zagrljaj ''Zafrikanata'' kako bi fotografijom pomoću mobitela svojih roditelja imali neizbrisivu uspomenu na ovaj događaj. 

Za vrijeme održavanja manifestacije ''YESen u hEPIcentru'' odličnu atmosferu je upotpunio Tamburaški sastav Kontra, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:


































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.