subota, 21. svibnja 2022.

[4. LIGA BJ-KC-VT] Do kraja još tri kola: Pitomačani ove subote pred svojim navijačima dočekuju kloštransku Mladost, pobjeda je imperativ

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

       Foto: ICV, ilustracija
Nakon visoke pobjede u prošlom ligaškom kolu na gostovanju u Imbriovcu i minimalnog poraza u polufinalu Županijskog nogometnog kupa ove srijede protiv Virovitice, nogometaši četvrtoligaša Pitomače ove će subote, 21. svibnja na domaćem travnjaku ugostiti ‘Mladostaše’ iz Kloštra Podravskog.

Do kraja ligaškog natjecanja ostala su još samo tri kola, Pitomačani su i dalje u igri za naslov prvaka. Vodeći Tehničar, koji ima tri boda više od pitomačke momčadi, ovog vikenda gostuje u Garešnici kod šestoplasiranog Garića. Treba svakako istaknuti kako će se Tehničar i Pitomača sastati u Cvetkovcu idućeg vikenda u pretposljednjem kolu, tako da je sve još ‘otvoreno’.

U jesenskom dijelu sezone Pitomačani su slavili na gostovanju u Kloštru Podravskom s 3:1. Strijelci u tom susretu bili su Matej Babić, Dino Milinović i Karlo Jakupec.

U domaćem sastavu zbog tri žuta kartona izostat će Luka Skoko, dok bi gostujuća momčad trebala doputovati u kompletnom sastavu.

-Nemamo vremena za tugovanje nakon poraza u polufinalu Županijskog kupa, već nas u subotu čeka izazovna utakmica protiv odlične Mladosti iz Kloštra Podravskog. I dalje smo u igri za taj naslov, treba nam podrška vjernih navijača, pobjeda je imperativ, a onda putujemo na derbi u Cvetkovec. U ovoj, kao i svakoj utakmici dosad, moramo dati maksimum svojih mogućnosti – rekao je trener Presečan.

Nikola Anić dijelit će pravdu u susretu koji na Gmanju počinje u 17 sati i 30 minuta, Božidar Biljan i Slavko Miklečić su pomoćnici, dok će ulogu delegata obnašati Ivica Blažević.

4. liga BJ-KC-VT, 24. kolo: Subota, 21. svibnja u 17:30 sati

Slatina – Borac Imbriovec
Pitomača – Mladost (KP)
Garić (G) – Tehničar (C)
Graničar (L) – Bilogora ’91 (GP)
Suhopolje – Dinamo Predavac

4. liga BJ-KC-VT, 24. kolo: Nedjelja, 22. svibnja u 17:30 sati

Ferdinandovac – Čazma

(icv.hr, ts)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩