četvrtak, 25. travnja 2024.

Goran Kočiš iz Donjih Meljana novi je član žirija poznatog kulinarskog showa MasterChef

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

           Foto: Facebook
U Tijeku je snimanje audicija za sedmu sezonu MasterChefa, a osim novih kandidata, nova sezona donosi promjene u postavi žirija. Uz chefa Stjepana Vukadina, koji ulazi u svoju četvrtu sezonu kao član žirija, stat će renomirani chefovi Mario Mihelj te naš Goran Kočiš.

Goran je rodom iz Donjih Meljana, osnovnu školu završio je u Slatini, srednju Strukovnoj školi u Virovitici, a potom ga je put odveo dalje, sve do Michelinove zvjezdice.

Goran Kočiš, u gastronomskim krugovima poznat kao Slavonac zaslužan za prvu Michelinovu zvjezdicu u kontinentalnoj Hrvatskoj, veseli se novom izazovu u karijeri pod svjetlima reflektora, na koje se tek treba naviknuti.

- Velika mi je čast biti dio nove sezone MasterChefa. Bit će to veliki novi izazov za mene osobno, a isto tako veliki korak prema usmjeravanju kandidata u nove nade naše gastronomske scene – poručuje Kočiš te otkriva koja očekivanja ima od novih kandidata.

- Očekujem ustrajnost, fokusiranost i ljubav prema kuhanju i njihovom budućem životnom stilu – jer kuhanje nije posao, nego upravo stil života. Kao član žirija bit ću strog, ali pravedan, sve u cilju motiviranja i educiranja kandidata da budu što bolji – dodaje Kočiš koji je svoju uspješnu karijeru gradio u inozemstvu – Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj – te potom u Zagrebu. Kulinarski zanat brusio je u brojnim istaknutim restoranima i hotelima, a zahvaljujući njemu, 2019. godine Michelinova zvjezdica prvi put stigla je u Zagreb. (icv.hr, index.hr)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!