četvrtak, 5. kolovoza 2021.

Evo kako će u četvrtak na praznik raditi veći trgovački centri s našeg područja: Samo će jedan biti zatvoren

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

       Pixabay
Danas, 5. kolovoza, obilježava se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja i većina će trgovačkih centara raditi prema blagdanskom radnom vremenu, dok će samo jedna biti zatvorena.

Jedina trgovina koja neće raditi je KTC. 

Konzumove poslovnice radit će prema nedjeljnom radnom vremenu. OVDJE možete pogledati kako će raditi vama najbliža trgovina.

Prema blagdanskom radnom vremenu radit će i trgovine Lidla, odnosno od 8 do 14 sati i u Virovitici i Slatini.
 
Od 8 do 14 sati radit će i trgovine Spara u Suhopolju i Orahovici. 
 
Trgovine Plodina će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi prema nedjeljnom radnom vremenu koje je od 7 do 22 sata.
 
Kaufland u Virovitici radit će prema blagdanskom radnom vremenu, od 7 do 14 sati.
 
Trgovine NTL-a radit će prema nedjeljnom radnom vremenu, popis poslovnica i njihovo radno vrijeme pogledajte OVDJE. (icv.hr)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩