četvrtak, 2. svibnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP: Vodeće momčadi Premijer ŽNL izbacile četvrtoligaše Slatinu i Slogu, Virovitica i Pitomača uvjerljivo do polufinala

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer su, na Praznik rada, pred velikim brojem gledatelja, na nogometnim terenima Virovitičko–podravske županije odigrane utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora.

Plasman u polufinale, očekivano, visokim pobjedama izborili su trećeligaši Virovitica i Pitomača. Virovitičani su na gostovanju kod premijerligaša u Lukaču slavili 8:0, dok su Pitomačani na domaćem travnjaku protiv desetkovanog premijerligaša Dinama iz Četekovca trijumfirali rezultatom 17:0.

Iz natjecanja su ispala oba četvrtoligaša. Slatina je minimalno izgubila na Školskom vrtu u Gornjem Bazju kod vodeće momčadi Premijer ŽNL – Bratstva, dok je Sloga iz Zdenaca “stradala” kod drugoplasirane momčadi Premijer ŽNL – Mladosti u Čačincima rezultatom 8:2.

ŽUPANIJSKI KUP VPŽ – 1/4 FINALA

PITOMAČA – DINAMO ČETEKOVAC 17:0 (10:0)

suci: N. Kečkiš, M. Gobac, D. Duvnjak, delegat: M. Đurđević

LUKAČ 05 – VIROVITICA 0:8 (0:2)

suci: D. Rakitničan, G. Loparac, M. Ferić, delegat: D. Trupina

MLADOST ČAČINCI – SLOGA ZDENCI 8:2 (4:1)

suci: D. Cafuta, H. Selenić, M. Gašparić, delegat: Ž. Stipanić

BRATSTVO GORNJE BAZJE – SLATINA 1:0 (0:0)

suci: M. Lončar, B. Grujić, I. Majstorović, delegat: M. Penava

(icv.hr)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!