petak, 25. svibnja 2018.

Zastupnici u Hrvatskom saboru izabrali su Tomislava Tolušića za potpredsjednika u Vladi RH, te Darka Horvata za novog ministra gospodarstva

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zastupnici u Hrvatskom saboru na sjednici u petak, 25. svibnja, izabrali su ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića za novog potpredsjednika u Vladi RH, a Darka Horvata za novog ministra gospodarstva.

Nitko nikada s područja Virovitičko-podravske županije nije bio potpredsjednik u Vladi RH. Nitko do Tomislava Tolušića. Tomislav Tolušić bio je virovitičko-podravski župan od ožujka 2008. do siječnja 2016. godine kada je postao ministar regionalnog razvoja i europskih fondova. Godinu i pol dana kasnije, imenovan je ministrom poljoprivrede. Jedan je od najomiljenijih ministara, u mnogobrojnim anketama, jedan je od najbolje ocijenjenih ministara u Vladi RH. (vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

PROMO
Sve za vaš dom u trgovini Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 u Slatini; telefon 033/726-032
Više o ponudi Megamonta pogledajte na : MEGAMONT 

PROMO
Auto škola Zebra
Svi zainterisirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma Zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili broj mobitela 091-6050-334, te klikom na : AUTO ŠKOLA ZEBRA
Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku!

PROMO
-Ako želite popiti kapljicu kvalitetnog vina, a da se pri tome vaš novčanik previše ne isprazni, kupite vino u Vinariji Stari podrum!
-Ako želite da vama značajni događaji ostanu u lijepom sjećanju, počastite se pjenušavim vinom Slatinski biser, pjenušcem za sve prilike!
-Narudžbe se primaju na broj mobitela 098/279-844 kontakt osoba Ivan Halas ili direktno u Vinariji Stari podrum na adresi Ulica kralja Zvonimira 6, Slatina (iza zgrade Gradske uprave)
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩