nedjelja, 20. kolovoza 2017.

Kulturna udruga KrEdA stvorila KUL. plažu u središtu Suhopolja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Trg sv. Terezije u Suhopolju pretvorio se u pješčanu plažu. Nešto drugačiju plažu, bez mora, no s puno knjiga koje možete prelistati i pročitati. Pjesak, sunce, ležaljke, knjige sve je tu na vama je samo da se udobno se smjestite i zaplovite maštovitim svijetom knjiga.

Ovu pravu poslasticu za velike i male organizira Kulturna udruga KrEdA u suradnji s Općinom Suhopolje i Školskom knjigom, a u povodu otvorenja, Općina Suhopolje sve prisutne počastila je osvježavajućim lubenicama.

Osim uživanja u izvrsnim knjigama i slikovnicama, organizirane su i kreativne radionice za najmlađe. Suhopoljska KUL. plaža bit će otvorena do ponedjeljka, 21. kolovoza od 10 do 21 sat, a za to vrijeme na njoj će se odvijati brojne radionice, igraonice i druženja.

Uskočite u japanke, ponesite lopatice i kantice i provedite opušteni vikend na Suhopoljskoj KUL. plaži.(icv.hr, tekst: M. Lukačić; foto: Ž. Đaković)


 


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩