utorak, 25. srpnja 2017.

FOTO-Teže stradao Voćinčanin koji je branio općinu od tuče

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U sinoćnjem grmljevinskom nevremenu s tučom veličine kokošjeg jajeta koje je pogodilo općinu Voćin, nastala je velika materijalna šteta na usjevima, voćkama, lozi, automobilima, kućama..., a stradao je i jedan hrabri Voćinčanin.

Kako bi spasio što se spasti može, jer se prema Voćinu približavalo grmljavinsko nevrijeme praćeno jakom tučom, koje je već poharalo neke dijelove Virovitičko-podravske županije, Drago Hinek zadužen za ispaljivanje protugradnih raketa, uputio se je žurno obaviti svoj zadatak. Jaka tuča uhvatila ga je dok je ispaljivao rakete na što se nije obazirao, jer mu je primarno bilo spasiti Voćin od leda, i baš tada su ga zasule ledene gromade veličine kokošjeg jajeta. Od udaraca ledenih gromada u glavu zadobio je potres mozga i hematome po rukama i tijelu, te je odvezen u Opću bolnicu Virovitica gdje je zadržan na promatranju i liječenju.

U svoj toj strci, Drago nije stigao skloniti svoj automobil koji je pretrpio skoro veću štetu nego njegov vlasnik. Led je porazbijao stakla, retrovizore, udubio krov...No, kako se kaže lima će biti, samo da je glava čitava.

Inače, Drago Hinek je hrvatski branitelj koji je preživio strahote Domovinskog rata, a sada umalo nije stradao od ''vode u krutom stanju''. (Domovina net, DF, foto Darko Božičković)

Foto :





Promo: ''Boutique Darija'' Ulica Vladimira Nazora 56a Slatina,preko puta Pizzerije Ivona, tik uz lokal Hrvatske lutrije



Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩