utorak, 25. srpnja 2017.

FOTO-Jučerašnje nevrijeme uništilo sav trud učenika SŠ Marka Marulića

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučerašnje jako grmljavinsko nevrijeme koje je pogodilo Slatinu nije zaobišlo ni školski vrt učenika poljoprivrednih zanimanja Srednje škole Marka Marulića.

Tuča veličine oraha razbila je staklenik i uništila plastenik, koji se nalaze u sklopu škole, no i ne samo to, uništeni su i usjevi bundeva, paprike, kupusa..., voćke šljiva, krušaka, jabuka... u polju koje obrađuju vrijedne ruke praktikanata.

Inače, učenici na praksi vrijedno obrađuju, čuvaju i na koncu ubiru plodove svog rada da bi ih po simboličnim cijenama prodavali, konzumirali ili po završetku stručne prakse ponesli sa sobom, a sada im je sav taj trud ''pobrala'' tuča.

Usjeve su u dopodnevnim satima obišli učitelji poljoprivrednih zanimanja i voditelji praktične nastave, Ladislav Tot i Nikola Miščević, koji su nam i poslali fotografije uništenog rada vrijednih ruku učenika.(Domovina net, DF)

Foto :























Promo: ''Boutique Darija'' Ulica Vladimira Nazora 56a Slatina,preko puta Pizzerije Ivona, tik uz lokal Hrvatske lutrije



Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩