nedjelja, 15. siječnja 2017.

Čestitka Sanje Bošnjak u povodu obilježavanja 15. siječnja dana međunarodnog priznanja RH

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije, Sanja Bošnjak, čestitala je svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, Dan međunarodnog priznanja naše zemlje:

– Na današnji dan, prije 25 godina, 15. siječnja 1992., Hrvatsku je priznalo 15 zemalja Europske zajednice čime je nedvojbeno potvrđeno hrvatsko pravo na samostalnost i određen put prema Europskoj uniji. Danas kada je Hrvatska dio ujedinjene Europe s ponosom se prisjećamo tih dana stvaranja naše Domovine, kao i svih naših hrvatskih branitelja, koji su i svoje živote dali kako bi Hrvatska bila samostalna i neovisna te međunarodno priznata država. Koristim ovu prigodu da u ime Virovitičko-podravske županije i svoje osobno svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije čestitam ovaj povijesni dan za našu domovinu Hrvatsku. (vpz.hr)

-Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa , a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩