petak, 20. studenoga 2015.

Pružile uslugu masaže pa ukrale novce iz kuće

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Jučer, 19. studenoga u poslijepodnevnim satima u Gradini, od strane dvije ženske osobe, nakon lažnog predstavljanja, počinjeno je kazneno djelo krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su u obiteljsku kuću 80 – godišnjakinje oko 13 sati, došle dvije ženske osobe koje su se predstavile kao zdravstvene djelatnice, te su od starije gospođe zatražile popis lijekova i da će njoj i njezinom suprugu omogućiti nabavku jeftinijih lijekova.

Nakon pristanka, jedna od osoba je za vrijeme masaže iskoristila njihovu nepažnju i otuđila više stotina kuna u domaćoj i stranoj valuti, nakon čega su se obje udaljile iz kuće.

Opis osoba: prva je starosti oko 25-30 godina, svjetlije puti, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, odjevena u crne hlače i tamno-sivu majicu, dok je druga starosti oko 60 godina, tamnije puti, visine oko 155 centimetara, jače tjelesne građe, odjevena u sivi kuputić i suknju sa sivom kapom na glavi.

I dalje savjetujemo starije osobe: ako primite telefonski poziv nepoznate osobe, koja se predstavlja kao djelatnik neke banke i traži provjeru vašeg novca, ili ako vam ponudi masažu, te prodaju raznih zdravstvenih pomagala i slično, odmah o tome obavijestite policiju na broj telefona 192. (PU virovitičko-podravska)


Promo :