srijeda, 7. listopada 2015.

Crtanjem na asfaltu u OŠ Josipa Kozarca obilježen početak Dječjeg tjedna

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva Naša djeca.

Ove godine Dječji tjedan počinje u ponedjeljak, 5. listopada 2015. – Međunarodni dan djeteta – i završava u nedjelju, 11. listopada 2015. jer se tradicionalno održava u prvom punom tjednu listopada. Kao i svake godine, gradovi i općine te Društva Naša djeca organiziraju brojne akcije s djecom i za djecu. Program događanja u organizaciji DND Slatina nalazi se u prilogu.

Jednu od najavljenih aktivnosti kojom su obilježili početak Dječjeg tjedna odradili su i učenici OŠ Josipa Kozarca Slatina.

Jučerašnji sunčani dan učenici od prvog do četvrtog razreda iskoristili su da bi crtanjem na asfaltu, na površini ispred škole poslali poruku odraslima i na svoj razigrani način prikazali koja su to osnovna dječja prava. (Foto: M. Kokorić/radioslatina.hr)

Fotogaleriju pogledajte na : Dječji tjedan


Promo :