petak, 16. lipnja 2017.

FOTO-Dječji vrtić Suncokret na Jankovcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Kraj školske godine i oproštaj od prijatelja koji na jesen odlaze u školu djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret proslavila su posjetom Dječjem vrtiću Jelenko u Voćinu i odlaskom na izletište Jankovac.

U voćinskom ih je vrtiću dočekalo mnoštvo uzbuđenih prijatelja s kojima su se poigrali, a vrijedne
odgojiteljice Marica i Vera počastile su ih kolačima, sokom i sladoledom.

Ovaj posjet nastavak je dobre suradnje dječjih vrtića na području županije započetom prošle godine u zajedničkom projektu pod nazivom "Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće". Oduševljeni Suncokreti pozvali su novostečene prijatelje iz Voćina da dođu u njihov vrtić u Slatinu, te su im se najsrdačnije zahvalili na prekrasnom gostoprimstvu. Nakon toga slijedio je posjet Jankovcu, srcu parka prirode Papuk, gdje su djeca sa svojim odgojiteljicama prošetala oko jezera i šumom do slapa Skakavac. U šetnji su ih obradovale brojne biljne i životinjske vrste koje u gradu rijetko mogu sresti, a zabavili su se i na igralištu postavljenom u ovom prelijepom prirodnom ambijentu.(DV Suncokret)

Foto :




























 


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩