nedjelja, 21. travnja 2024.

Slatinski časnici sudjelovali na proslavi Dana općine Jarmina i Dana hrvatskih branitelja općine Jarmina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na proslavi Dana općina Jarmina i Dana hrvatskih branitelja općine Jarmina, jučer (subota) su nazočili i članovi Hrvatskog časničkog zbora grada Slatine, predvođeni ratnim zapovjednikom 136. slatinske brigade, brigadnim generalom u miru Josipom Černijem.

Obilježavanje je započelo odavanjem počasti za sve poginule u Domovinskom ratu, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika žrtvama iz Domovinskog rata, a nastavljeno je svetom misom, otvorenjem Doma hrvatskih branitelja i sportskog terena, svečanim mimohodom, te svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Jarmina. 

Na svečanoj sjednici dodijeljena su i priznanja Općine. Ovogodišnji priznanja uručena su:  Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području kulture i znanosti Klari Crčić, Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području znanosti Kristijanu Nemecu, Zlatna plaketa za izuzetno ostvarenje na području sporta Nogometnom klubu Birinci, Zlatna plaketa za izuzetan doprinos u sportu i radu s mladima Robertu Babiću, Srebrna plaketa za izuzetno ostvarenje na području kulture Željku Vargi i Zahvalnica za doprinos vizualnom izgledu Jarmine i izgradnji svetišta Josipu Mikulecu. (adf; Foto: HČZ grada Slatine)
Foto:



Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!