utorak, 23. kolovoza 2016.

U 5 dana dva puta zatečen u švercu duhanom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 22. kolovoza u 8.10 sati, policijski službenici iz Pitomače u nadzoru prometa u Pitomači ponovno su zatekli su 42 – godišnjeg vozača kako u osobnom automobilu koprivničkih registarskih oznaka prevozi više vreća s duhanom.

Isti vozač zatečen je u nelegalnoj trgovini duhanom i prije 5 dana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i pregledom automobila, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje u kazneno djelo nedozvoljene trgovine, odnosno da vozač u automobilu prevozi četiri crne PVC vreće na kojima nema oznaka duhanskih markica Ministarstva financija u kojima se nalazi ukupno 53 kilograma duhana u listu.

Slijedi podnošenje kaznene prijave, zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene trgovine i obavijest Područnom carinskom uredu u Zagrebu.(PU virovitičko-podravska)

Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)