utorak, 23. kolovoza 2016.

Savjesna građanka dragovoljno policiji predala automatsku pušku

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 22. kolovoza, savjesna građanka koja je željela ostati anonimna pristupila je u Policijsku postaju Virovitica i prijavila da želi dragovoljno predati nelegalnu automatsku pušku „Crvena Zastava“ call. 7.62 MM i 30 komada raznog streljiva.

Nelegalno oružje i streljivo preuzeto je po policijskom službeniku, te će isto biti pohranjeno u skladište ubojne opreme Policijske uprave.

Apel prema građanima – vratite nelegalno oružje:

Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da  pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti.

Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.(PU virovitičko-podravska)

Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)