ponedjeljak, 25. svibnja 2015.

Osnivačka skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U Novoj Bukovici održana je osnivačka skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije. Nakon prihvaćanja statuta i izbora tijela udruge (predsjedništva, nadzornog odbora, verifikacijske komisije za prijem novih članova i likvidatora), donesena je odluka o predstavljanju i sjedištu udruge te o pokretanju postupka za upis u Registar udruga RH.
Na kraju skupštine donesen je program rada i financijski plan za 2015. godinu. Za predsjednika virovitičko-podravske Županijske podružnice UHDDR-a izabran je Branko Mihoković iz Sladojevaca, za zamjenika Antun Lukac iz Balinaca, za tajnika Milan Dvojak iz Gornjeg Predrijeva a za rizničara Zvonko Kovač iz Nove Bukovice.
U nadzorni odbor koji broji tri člana za predsjednika je izabran Zlatko Milošević iz Nove Bukovice, za predsjednika verifikacijske komisije, koja također broj tri člana, izabran je Darko Meter iz Nove Bukovice. (vpz.hr)

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116

































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa