utorak, 22. listopada 2024.

Virovitica se priprema za 28. Međunarodni sajam Viroexpo 2025., počele prve prijave

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Počele su stizati prve prijave za 28. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2025., koji će se u Virovitici održavati od 14. do 16. veljače 2025. Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima, nosi dodatak ”sajam s dušom”.

Sajam se kroz godine pozicionirao kao jedan od najvažnijih u Hrvatskoj zbog čega je sudjelovanje na njemu znak prestiža. Prošle je godine imao rekordnu posjećenost, gdje ga je u tri dana posjetilo više od 34 tisuće ljudi, uz 505 izlagača.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.. Županija partner 28. Viroexpa bit će Bjelovarsko-bilogorska županija.

Prijavnica (PDF) za 28. izdanje Viroexpa, može se preuzeti OVDJE. (vpz.hr)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.