utorak, 22. listopada 2024.

Strani državljanin pijan i bez upaljenih svjetala ‘krivudao’ centrom Virovitice

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U nedjelju, 20. listopada oko 02:50 sati, u Virovitici, u Ulici Stanka Vraza, u redovnom nadzoru prometa policijski službenici kontrolirali su 27-godišnjeg stranog državljana koji se vozilom nije kretao sredinom prometne trake i za vrijeme vožnje nije imao upaljena svjetla.

Provedenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,37 g/kg u organizmu, priopćila je jučer (ponedjeljak) Policijska uprava virovitičko-podravska.

Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, temeljem odredbi članka 137. Prekršajnog zakona određeno mu je zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja 27-godišnjaku izdan je prekršajni nalog i izrečena mu je mjera opreza privremene zabrane prelaska državne granice. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.