utorak, 1. listopada 2024.

Poznati detalji prometne nesreće u Dinjevcu: Zbog alkohola i napuštanja mjesta prometne nesreće 27-godišnjak ostaje bez vozačke dozvole, mora platiti i “paprenu” kaznu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U nedjelju, 29. rujna oko 18:20 sati u mjestu Dinjevac dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjak vozač lako ozlijeđen.

Isti je neprilagođenom brzinom upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla valjanost prometne dozvole te je po izlasku iz zavoja došlo do zanošenja vozila i slijetanja s kolnika. Nakon toga udario je prednjim dijelom vozila u temelj nadstrešnice koju je srušio. Vozilo je u daljnjem kretanju udarilo u vatrogasnu cisternu i u potporni stup balkona gdje se i zaustavilo, dok je vozač napustio mjesto događaja. Policijski službenici su u kratkom roku pronašli 27-godišnjaka.

Zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći vozaču osobnog vozila pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Virovitica.

Izvršenim alkotestiranjem kod 27-godišnjaka utvrđena je koncentracija alkohola od 1,78 g/kg.

Protiv vozača slijedi donošenje Prekršajnog naloga, te izricanje novčane kazne veće od 3.500 eura, 18 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 12 negativnih bodova, zbog kojih će mu po pravomoćnosti biti doneseno rješenje o poništenju vozačke dozvole zbog negativnih bodova. (PU virovitičko-podravska, foto: D. Borozan)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.