utorak, 1. listopada 2024.

U redovnom nadzoru prometa policijski službenici zaustavili i uhapsili 38-godišnjaka: Vozio s 2,04 promila alkohola i bez sigurnosnog pojasa

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

            Foto ilustracija
U nedjelju, 29. rujna, u Pitomači oko 9,45 sati u nadzoru prometa zatečen je 38-godišnji vozač osobnog automobila koji nije koristio sigurnosni pojas, a izvršenim alkotestiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,04 g/kg, zbog čega je isključen iz prometa.

Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, ovaj vozač je sukladno odredbama čl. 134. Prekršajnog zakona uhićen i protiv njega će biti podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja za koje je propisana kazna od najmanje 1450 eura, tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i 6 negativnih prekršajnih bodova. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.