ponedjeljak, 14. listopada 2024.

1. ŽNL Pet gostujućih pobjeda, samo Mladost spasila “čast” domaćih momčadi

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U šest nedjeljnih utakmica devetog kola 1. županijske nogometne lige, gosti su ostvarili pet pobjeda, dok je samo Mladost u Vukosavljevici uspjela doći do domaće pobjede.

Vodeća Borova svladala je Sveti Đurađ bez većih problema rezultatom 4:0. Zgoditke su postigli Zdenko Lončarek, Ivan Ibriks, Matija Huber i Toni Bočiluk.

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog također je pobijedila Omladinac u Koriji s 4:0. Dva pogotka postigao je Mihael Taušan, dok su po jedan dodali Josip Eršek i Ivan Vojvodić. U posljednjih deset minuta domaća momčad igrala je s deset igrača, jer je zbog drugog žutog kartona teren morao napustiti Vedran Grubi.

Slavonija iz Sladojevaca bila je bolja od Croatije u Grabrovnici s 2:0, a strijelci su bili Kristian Ferenčak u 15. i Mateo Novaković u 67. minuti.

Orešac je pobijedio Dravu u Terezinom Polju rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Matej Nemet u 35. minuti. U devetoj minuti sudačke nadoknade isključen je gostujući pričuvni igrač Danijel Nemet.

Dinamo iz Josipova slavio je protiv DOŠK-a u Dolcima s 3:2. Gosti su poveli pogotkom Brazilca Matheusa Viniciusa Ribeiro De Oliveire u 12. minuti, no Marijan Velić preokrenuo je rezultat u korist DOŠK-a s dva pogotka u 29. i 32. minuti. U drugom dijelu, gosti su došli do pobjede, a strijelci su bili Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira u 47. i Milenko Beneš u 65. minuti.

U Vukosavljevici, Mladost je bila bolja od Munje iz Velikog Rastovca s 6:3. Tri pogotka za domaću momčad postigao je David Blatarić, dok su se po jednom upisali Domagoj Pakšec, Ivan Pernar i Mateo Nemčec. Za goste, dva pogotka postigao je Luka Vida, dok je jednom mrežu pogodio Marin Bonačić. Gosti su drugi dio odigrali s deset igrača, jer je u 44. minuti, zbog drugog žutog kartona, teren morao napustiti Sammerson Aguiar Mendes Bueno. (icv.hr, mš, Foto: HNK Mladost Vukosavljevica Facebook)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.