ponedjeljak, 14. listopada 2024.

PREMIJER ŽNL Pet crvenih kartona i jedan pogodak na Kuriji, Voćin zaustavio Suhopolje

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pred više od 400 gledatelja, na stadionu Kurija u Kapela Dvoru, odigran je derbi između Dinama i Mladosti iz Čačinaca. Gosti su imali terensku inicijativu, ali bez konkretne završnice. U 83. minuti, nakon igranja rukom domaćeg igrača Slavena Markovića u kaznenom prostoru, sudac Dinko Cafuta dosudio je kazneni udarac, kojeg je realizirao Marin Čavić, donijevši minimalnu pobjedu Mladosti 1:0.

U završnici utakmice sudac Cafuta podijelio je čak pet crvenih kartona. Prvo su u 86. minuti isključeni Marin Čavić zbog nesportskog ponašanja i trener Mladosti Dinko Puljić zbog ulaska u teren. Minutu kasnije, Dražen Duspara iz Mladosti zaradio je crveni karton zbog namjernog prekršaja. U petoj minuti sudačke nadoknade, gostujući kapetan Stipe Čavić dobio je drugi žuti karton, dok je seriju crvenih kartona zaključio napadač Dinama Ronald Jagica zbog sukoba s gostujućim igračima.

Voćin je uspio zaustaviti favoriziranu momčad Suhopolja. Utakmica je odlučena u 67. minuti, kada je igrač Suhopolja Alen Hodak skrivio kazneni udarac i zaradio crveni karton. Emanuel Jaković bio je siguran s bijele točke, osiguravši pobjedu Voćina 1:0.

Sloga iz Zdenaca bez problema je došla do tri boda na gostovanju u Četekovcu, gdje je svladala domaći Dinamo 6:0. Po dva pogotka postigli su Matija Bubaš i Antonio Babec, dok su po jedan dodali Dominik Bogati i Luka Mataija.

Rezovac je na svom Laništu svladao Mikleuš 3:1. Domagoj Jendrašić doveo je domaće u vodstvo iz kaznenog udarca u 29. minuti, dok je Hrvoje Ibričić izjednačio, također s bijele točke, u 40. minuti. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade, Patrik Bazijanac ponovno je doveo Rezovac u vodstvo, a konačnih 3:1 postavio je svojim drugim pogotkom u drugoj minuti nadoknade.

Crnac je u golijadi bio bolji od Zrinskog iz Nove Bukovice s 8:3. Ivan Vuković postigao je tri pogotka za domaću momčad, Nikola Tomić dodao je dva, dok su Alen Keler (iz kaznenog udarca), Mitar Todorić i Mario Jozić postigli po jedan pogodak. Za Zrinski su zabili Petar Špoljarić, Mateo Jerešić i Matej Bračun. (icv.hr, mš)

Foto:













Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.