nedjelja, 22. rujna 2024.

Županijske nogometne lige: Kanonada Lukača 05, dramatična pobjeda Suhopolja i remi u Orešcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U šestom kolu Premijer županijske nogometne lige Lukač 05 demonstrirao je svoju dominaciju na domaćem terenu protiv Rezovca, pobijedivši s uvjerljivih 8:0. Strijelci su bili Stjepan Rajnović, Josip Šoštar i Željo David Mihelčić, svaki s po dva pogotka, dok su se u strijelce upisali i Ivan Krznarić te Antonio Jugović s po jednim golom.

Suhopolje je ponovno stiglo do dramatične pobjede u samoj završnici utakmice. Poveli su u 50. minuti golom Luke Skoke iz kaznenog udarca. Darko Lončarek poravnao je rezultat u 87. minuti, ali Enio Kirin donosi Suhopolju pobjedu postigavši gol u posljednjim trenucima susreta.

U prvoj utakmici šestog kola 1. Županijske nogometne lige Orešac i Croatia iz Grabrovnice odigrali su neriješeno 1:1. Domaćin je poveo pogotkom Roberta Lukinića u 62. minuti. Croatia je ostala s igračem manje nakon isključenja kapetana Matije Pavića u 69. minuti, no uspjela je izjednačiti u 74. minuti zahvaljujući pogotku Deana Klemena iz jedanaesterca. (icv.hr, mš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.