nedjelja, 22. rujna 2024.

[FOTO] 3. NL SJEVER Uvjerljiva pobjeda Pitomače, Slatina i Virovitica bez bodova

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U šestom kolu 3. Nogometne lige Sjever, Pitomača je na svom terenu s lakoćom savladala Rudar iz Murskog Središća rezultatom 4:0. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, no već na početku nastavka, u 47. minuti, Matej Babić otvorio je rezultat, a Eric Augusto Akassou dodao drugi gol u 53. minuti. Gosti su od 57. minute ostali s igračem manje nakon isključenja Fran Janašića zbog nesportskog ponašanja. U završnici utakmice, Marko Matančić, prošlosezonski osvajač Trofeja ICV, postigao je dva pogotka.

Momčad Slatine doživjela je poraz na svom stadionu Antuna Tone Butorca, gdje ih je pobijedio Garić iz Garešnice rezultatom 3:1. Gosti su poveli u devetoj minuti pogotkom Filipa Kožuhara. Iako su od 31. minute igrali s deset igrača zbog isključenja Mirka Kelave, Renato Pecolaj izjednačio je rezultat na 1:1 u 32. minuti. Međutim, samo pet minuta kasnije, Ivan Sabljić ponovno je doveo Garić u vodstvo. Konačni rezultat postavio je Ante Starčević u 70. minuti.

Virovitica je poražena u Čakovcu od Međimurja s 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Matheus De Albuquerque de Souza u 35. minuti. (icv.hr, mš, foto: D. Fišli)
Foto s utakmice Slatina-Garić:





























































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.