subota, 21. rujna 2024.

[FOTO] Članovi UDVDR Ogranak Slatina očistili oko 250 kg šarana za sutrašnju Fišijadu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Sutra (nedjelja) Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina, pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednica grada Slatine, organizira 12. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju fiš paprikaša. 

Danas (subota) su se članovi udruge organizatora Fišijade okupili u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina kako bi očistili i pripremili ribu (šaran) za sutrašnje natjecanje.

- Danas nam je Grad Slatina nabavio oko 250 kilograma šarana, a našim članovima bio je zadatak tu ribu očistiti kako bi sve bilo spremno za sutrašnje natjecanje u kuhanju fiša. Okupljanje sudionika i podjela ribe počinje u 8.30 sati u paviljonu Parka 136. slatinske brigade, a natjecanje sat poslije, nakon službenog otvaranja. Do sada se je prijavilo 30 ekipa, a svaka ekipa, koju čine 2 člana, dobit će očišćenog šarana - rekao je predsjednik UDVDR Ogranak Slatina Ozren Rastija. 

Nakon odrađenog posla, članovi UDVDR Ogranak Slatina koji su sudjelovali u čišćenju ribe počastili su se pečenim šaranom. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:


















Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.