subota, 21. rujna 2024.

2. ŽNL ISTOK Mladost iz Bakića u prilici preuzeti prvo mjesto: Vaška favorit u Novakima, a Papuk Osječko 1664 na domaćem terenu protiv Meljana

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ovog vikenda igraju se utakmice 4. kola 2. ŽNL Istok.

Budući da će vodeći Miholjac ovog vikenda pauzirati, priliku da dođe do prvog mjesta na tablici ima Mladost iz Bakića. U Sopju će ih ugostiti Podravac koji je u dvije odigrane utakmice ostvario pobjedu i remi, a da Mladost očekuje teška utakmica govori i prošlotjedni rezultat kada je Podravac u Vaškoj prekinuo pobjednički niz domaće momčadi i “uzeo” im bod.

Papuk Osječko 1664 veliki je favorit na svom terenu u ogledu s Meljanima budući da su gosti na posljednjem mjestu na ljestvici bez osvojenog boda, a u dvije odigrane utakmice primili su okruglih 20 pogodaka i postigli samo dva. Za Meljane sutra ne može zaigrati Dinko Pandur.

U Grabiću se sutra susreću istoimena domaća momčad i Mladost 1930 iz Čađavice. Grabić u ovaj susret ulazi na krilima prošlotjedne pobjede protiv Mladosti iz Miljevaca, no s druge ih strane čeka najefikasniji napad lige sa 16 postignutih zgoditaka u tri odigrane utakmice.

Sve tri navedene utakmice igraju se sutra u 16:30 sati, dok se preostale dvije igraju u nedjelju od 10 sati.

Ovisno o utakmici u Sopju, do prvog mjesta može doći i Vaška koja će u Novake otputovati s ulogom favorita. Gosti su trenutno na trećem mjestu sa sedam bodova iz tri odigrana susreta, dok je Slavonac za sada bez bodova.

U donjem domu ljestvice nalaze se Krčevina i Mladost iz Miljevaca koji će međusobno odmjeriti snage u Čađavačkom Lugu. Mladost za sada nije došla do bodova, Krčevina ih ima tri te bi eventualnom pobjedom mogla napraviti iskorak na ljestvici. Gosti u ovom dvoboju neće biti kompletni. Za Mladost ne mogu zaigrati Stjepan Sudarić te Marinko Bilavčić. (icv.hr, mra, foto ilustracija: D. Fišli)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.