subota, 21. rujna 2024.

PREMIJER ŽNL Lukač 05 i Rezovac, odnosno Suhopolje i četekovački Dinamo otvaraju šesto kolo: Na Jelsinu gostuje No Limit TVIN, Mikleuš domaćin Bratstvu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

           foto: M. Šolc
Prve dvije utakmice šestog kola Premijer županijske nogometne lige igraju se danas u 16:30 sati.

Lukač 05, koji je prošlo kolo pauzirao, ugostit će ekipu Rezovca. U domaćoj momčadi pravo nastupa nema Karlo Pelko, dok bi gosti trebali biti kompletni. Usprkos tome domaći nogometaši su favoriti, ali će igrači trenera Zlatka Vukovića nastojati nadoknaditi popušteno proteklog vikenda u Crncu.

Suhopolje na stadionu Park ugošćuje Dinamo iz Četekovca. Prema položaju na tablici domaća momčad trebala bi biti bliža osvajanju tri boda, ali je tako bilo i proljetos pa su bodovi otputovali u Četekovac. Trener Suhopolja Zvonko Menegati zbog kazne ne može računati na Silvija Buzuka.

Ostale utakmice igraju s u nedjelju u isto vrijeme.

Sloga će na svom Jelsinu u Zdencima tražiti iskupljenje za poraz u prošlom kolu na gostovanju u Čačincima, međutim No Limit TVIN svojom kombinacijom mladosti i iskustva pokazao je da može parirati svim konkurentima u ligi. Trener gostujuće momčadi Tomislav Filipović ne može računati na iskusnog Tonija Topića.

Voćin je domaćin momčadi Crnca, a “ljubičasti” su na svom Livatku uvijek favoriti. Nogometaši Crnca, nakon prvih bodova u prošlom kolu, planiraju nastaviti s pozitivnim rezultatima. U ekipi Crnca igra nekoliko dojučerašnjih igrača Voćina koji će se nastojati dokazati u susretu sa svojim nekadašnjim suigračima.

Ljetos je na turniru u Gornjem Bazju Zrinski iz Nove Bukovice uvjerljivo pobijedio Dinamo iz Kapele Dvora, a sada ova dva aktera igraju u Novoj Bukovici. Domaćoj momčadi plan je doći do prve ovosezonske pobjede, dok bi gosti pobjedom ostali u samom vrhu tablice. Gostima na ruku ide i tradicija, jer Dinamo u službenim utakmicama sa Zrinskim ne zna
za poraz- ima tri pobjede i remi.

Mikleuš je domaćin Bratstvu iz Gornjeg Bazja. U oba tabora planiraju doći do bodova, stoga bi trebalo biti neizvjesno do samog kraja utakmice.

Momčad Mladosti iz Čačinaca ovo kolo je slobodna.

Na listi strijelaca sa šest pogodaka vodeći je Marin Čavić iz Mladosti. Po četiri pogotka postigli su Stjepan Rajnović iz Lukača 05, Ante Mikulić iz Rezovca, dvojac iz zdenačke Sloge Antonio Babec i Matija Bubaš te Brazilci iz Voćina Kaila Souza Santos i Andrew De Souza Medeiros. (icv.hr, mš, foto: ilustracija)

Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.