utorak, 24. rujna 2024.

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za općine Nova Bukovica i Mikleuš krv darovalo 30 darivatelja

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gradsko društvo Crvenog križa Slatina jučer je organiziralo akciju dobrovoljnog darivanja krvi za općine Nova Bukovica i Mikleuš.

Akcija je održana u mjesnom domu u Novoj Bukovici, a odazvalo joj se 34 darivatelja, od toga je krv darovalo 30 osoba, 23 muškarca i 7 žena. Iz zdravstvenih razloga odbijeno je 4 osobe. 

Na ovoj sedamnaestoj ovogodišnjoj akciji prvi put krv je darovalo osam osoba, Matija Kribl, Sanela i Miroslav Križetić, Slavica Podolovski i Deni Pokrivko iz Nove Bukovice; Marija Šafranko iz Brezika; Josip Čović iz Ćeralija i Augustin Majstorović iz Ramanovaca. 

Ukupno je u prvih 9 mjeseci ove godine krv darovalo 722 darivatelja, od čega 572 muškarca i 150 žena. Odbijena je 91 osoba, a prvi put krv je dalo 33 darivatelja. (adf, CK Slatina)

Foto:











Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.