ponedjeljak, 30. rujna 2024.

TEŠKA PROMETNA: Golfom sletio s ceste, zaletio se u staru vatrogasnu špricu i devastirao nadstrešnicu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

              Foto: D. Borozan
Sinoć je u Dinjevcu, naselju nedaleko od Pitomače, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je vozač automobila marke Golf izgubio kontrolu nad vozilom i izazvao niz sudara. Prema pisanju Podravskog, nesreća se dogodila u blizini društvenog doma, gdje je vozilo sletjelo s ceste i u punoj brzini udarilo u staru vatrogasnu špricu, devastiralo nadstrešnicu te se potom zaletjelo u kontejner.

Vozač se naposljetku zaustavio tek nakon udarca u betonski prilaz, gdje je automobil, koji je pretrpio značajnu štetu, ostao potpuno uništen.

Na mjesto nesreće odmah su stigli hitna pomoć i policija. Ozlijeđeni vozač prevezen je u Opću bolnicu Virovitica, a njegovo zdravstveno stanje zasad nije poznato. Policija je na terenu provela očevid, nakon kojeg će se utvrditi točan uzrok nesreće. Visina materijalne štete bit će procijenjena naknadno.

Očekuje se više informacija nakon dovršetka policijskog izvješća. (icv.hr, podravski.hr)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.