ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Premijer ŽNL: Pobjede Dinama, Mladosti i Rezovca; Suhopolje deklasiralo Crnac

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (nedjelja) je odigrano preostalih pet utakmica sedmog kola Premijer županijske nogometne lige.

Pred više od 300 gledatelja na stadionu Kurija u Kapela Dvoru, vodeći Dinamo bio je bolji od Sloge iz Zdenaca s rezultatom 2:1. Dinamo je poveo pogotkom Joze Iličića u šestoj minuti, a Dominik Bogati je u 19. minuti izjednačio na 1:1. Pobjednički pogodak postigao je Mirko Iličić u 58. minuti. Gosti su imali više loptu u posjedu, ali je domaća momčad bila uspješnija u završnici akcija.

Drugi derbi odigran je u Čačincima, gdje je domaća Mladost s 1:0 svladala Lukač 05. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Marin Čavić u 11. minuti.

Rezovac je na svom Laništu uvjerljivo svladao Voćin 4:0. Gostujuću mrežu načeo je Mateo Jurković u 34. minuti. Na 2:0 povećao je Antonio Klasić u 58. minuti, dok je pobjedu potvrdio Toni Kovačić pogocima u 78. i 90. minuti.

U općinskom derbiju, Dinamo je u Četekovcu bio bolji od Mikleuša 1:0. Pobjednički pogodak postigao je Miroslav Rukavina u 38. minuti.

Suhopolje je na gostovanju “napunilo” mrežu Crnca, pobijedivši 11:1. Po dva pogotka za gostujuću momčad postigli su Dario Godeč, Dino Milinović, Deni Kucljak i Jure Kasumović, dok su po jedan pogodak dali Luka Skoko, Nikola Menegati i domaći igrač Slaven Mimić. Počasni pogodak za Crnac postigao je Ivan Vuković. (icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)
Foto:








Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.