ponedjeljak, 23. rujna 2024.

1. ŽNL Uvjerljive pobjede Borove, Podgorja, Dinama i Sloge: DOŠK iznenadio Dravu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Borova ne zna za krivi korak. U šestom kolu došla je do šeste pobjede. Na svom teren Svladala je Munju iz Velikog Rastovca 7:1. Gostujući mrežu “načeo” je Ivan Ibriks, zatim su dvostruki strijelci bili Zdenko Lončarek i gostujući igrač Bruno Ivančić, dok su se po jednom u strijelce upisali Dominik Hodak i Marko Rastija. Jedini gostujući pogodak postigao je Brazilac Sammerson Aguiar Mendes Bueno.

Sloga je u Dugom Selu Lukačkom nadjačala Sveti Đurađ 6:0. Po dva pogotka postigli su Matej Horvat i Josip Eršek, dok su po jednom pogodili gostujuću mrežu Dario Begović i Mihael Taušan.

Na svojoj Ciganki Dinamo je u Josipovu pobijedio Mladost iz Vukosavljevice 5:0. Po dva pogotka postigli su Darko Kokoška i Dominik Kralj, dok je jedan pogodak postigao Brazilac William Jose De Oliveira.

U virovitičkom gradskom derbiju Podgorje je također s 5:0 bilo bolje od Omladinca iz Korije. Tri pogotka postigao je Matia Horvat, dok su se po jednom u strijelce upisali Alen Karadija i Tomislav Turnaj.

U Terezinom Polju DOŠK iz Dolaca pobijedio je domaću Dravu 2:1. Gosti su poveli zgodicima Marijana Velića i Marijana Šaleka, dok je jedini domaći pogodak postigao Nikola Zalović.

U Sladojevcima Slavonija je pobijedila Standard iz Nove Šarovke 3:1. Dvostruki strijelac za domaću momčad postigao je Bojan Dmitrović, dok je jednom precizan bio Mateo Novaković. Jedini gostujući pogodak postigao je Mateo Marinković Gostujuća momčad posljednjih dvadesetak minuta igrala je s deset igrača, jer je isključen Mario Hrgetić. (icv.hr, mš)
Foto:







Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.