ponedjeljak, 23. rujna 2024.

PREMIJER ŽNL Mikleuš do prvih bodova, Crnac iznenadio Voćin, uvjerljivi Sloga i Dinamo (KD)

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U nedjelju su odigrane četiri utakmice Premijer županijske nogometne lige. Mikleuš je došao do prvih bodova. Na svom terenu bio je bolji od Bratstva iz Gornjeg Bazja 2:0. Oba zgoditka postigao je Hrvoje Ibričić. Prvi u 61., a drugi u 88. minuti.

Crnac je na gostovanju bio bolji od Voćina 3:1. Gosti su poveli pogotkom nekadašnjeg igrača Voćina Nikole Tomića u 17. minuti. Izjednačio je Emanuel Jaković u 68. minuti. Četiri minute kasnije, još jedan nekadašnji igrač Voćina Mario Jozić ponovno dovodi goste u prednost. Konačnih 3.1 postavlja svojim drugim pogotkom Nikola Tomić u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U Zdencima Sloga je bila bolja od virovitičkog No Limit TVIN-a 4:0 Dva pogotka postigao je Danijel Zebec u petoj i 48. minuti, dok su po jednom strijelci bili Antun Dunković u 18. i Matija Bubaš u 42. minuti.

Dinamo iz Kapele Dvora uzvratio je Zrinskom iz Nove Bukovice za ljetošnji poraz u Gornjem Bazju istom mjerom. Pobijedio je u Novoj Bukovici 4:1. Dvostruki strijelac za gostujuću momčad bio je David Pelc u devetoj i 60. minuti, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Rene Prugovečki u 20. i Mirko Iličić u 44. minuti. Jedini domaći pogodak postigao je Robert Šomođi šest minuta prije kraja utakmice. (icv.hr, mš)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.