subota, 31. kolovoza 2024.

Vozio prebrzo: S 2,25 promila i bez vozačke dozvole sletio s ceste iz vozila ga izvlačili vatrogasci

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

           Foto: ICV, ilustracija
Jučer (petak) u 8:30 sati, kod naselja Bušetina na području općine Špišić Bukovica, 51-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji 2,25 g/kg prouzročio prometnu nesreću osobnim vozilom i pritom zadobio tjelesne ozljede, priopćila je PU virovitičko-podravska.

Muškarac za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas i nije kod sebe imao važeću vozačku dozvolu.

Do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine kretanja osobnog vozila zbog čega je 51-godišnjak vozilom sletio na zelenu površinu, udario u betonski putni most i nakon rotiranja vozilo se okrenulo na bočnu stranu i udarilo u metalnu ogradu.

Vozača su iz osobnog vozila izvlačili vatrogasci DVD-a Bušetina, a zbog težine ozljeda je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Virovitici, stoji u priopćenju policije. (PU virovitičko-podravska)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!