subota, 31. kolovoza 2024.

2. ŽNL ISTOK Papuk Osječko 1664 gostuje u Bakiću: Miljevčani domaćini Miholjcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ovog vikenda započinje drugoligaško natjecanje na istoku županije.

Viceprvak prošlogodišnjeg natjecanja, Mladost iz Bakića, novu sezonu otvara u Orahovici gdje će ih ugostiti Papuk Osječko 1664. Ako je suditi po prošloj sezoni, kada je Mladost “ostala kratka” samo tri boda u lovu na promociju u viši rang, a Papuk zauzeo pretposljednje mjesto na ligaškoj ljestvici, gosti će u ovaj dvoboj ući kao favoriti.

I Vaška je prošle sezone imala brojne probleme. Natjecanje su završili posljednji, a ove godine nadaju se boljim rezultatima. Prva prepreka na tom putu bit će im Grabić koji je u prošloj sezoni pokazao solidnu igru.

Vrlo dobri bili su i nogometaši Miholjca koji su na koncu završili treći, a ove godine nadaju se još većem iskoraku. U prvom kolu gostovat će kod miljevačke Mladosti, momčadi koja prošle godine nije bila u natjecanju.

Puno bolje rezultate tražit će i Mladost 1930. iz Čađavice te Meljani koji su kraj prošle sezone dočekali na sredini, odnosno u donjem domu tablice, no s velikim zaostatkom za prve četiri momčadi. Mladost je za četvrtim mjestom zaostajala 14, a Meljani čak 19 bodova. 

Sve navedene utakmice igraju se sutra u 17 sati. (icv.hr, mra, foto arhiva: D. Fišli)
Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!