petak, 30. kolovoza 2024.

[FOTO] Vlado Kalember sa Srebrnim krilima raspjevao i rasplesao Slatinčane

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Povodom 727. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine i proslave Dana grada, večeras su na Trgu sv. Josipa nastupili Srebrna krila i Vlado Kalember. 

Bio je to prvi od tri koncerta koja će se u sklopu programa proslave Dana grada održati na središnjem slatinskom trgu, a koje organizira Slatinski informativni centar pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednice garada Slatine. Sutra je pripremljen koncert Slavonskih lola, a za nedjelju će Slatinčane i ostale posjetitelje zabavljati Neda Ukraden. Osim spomenutih koncerata, na slatinskom jezeru Javorica u sklopu Moto susreta nastupit će Opća opasnost.

Srebrna krila i Kalember raspjevali su slatinsku publiku, a poneki su i zaplesali. Ovaj koncert je osobito dobro ''sjeo'' ženskom dijelu publike, a kako je bilo uoči i za vrijeme samog koncerta pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:













































































































Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!