ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

''Glasnici istine'' sudjelovali na memorijalnoj utrci Đakovo-Koritna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ''Glasnici istine'', Robert Knapić i Željko Lukačević, istrčali su u nedjelju, 16. lipnja, 12. memorijalnu utrku Đakovo-Koritna u duljini od 18 kilometara.

Utrka je istrčana u spomen na sve poginule hrvatske branitelje Đakovštine i općine Semeljci. Uz ''Glasnike'' na memorijalnoj utrci sudjelovali su trkači iz Đakova, Osijeka, Antunovca, Ladimirevaca, Podravske Moslavine, Semeljaca i Koritne. Posebni gosti ove memorijalne utrke bili su maratonci iz Odžaka, Davor Ilić i Pero Radić ministar prometa, veza i zaštite okoliša u Vladi Posavske županije.

Memorijalnu utrku su organizirali veterani 3. gardijske brigade Kune ogranak Đakovo, čiji je predsjednik Marijan Petrak, uz inicijatora ove memorijalne utrke Zorana Ervačića iz Koritne, bio i logistička podrška.

Uz Knapića i Lukačevića na memorijalnoj utrci sudjelovao je i predsjednik Udruge ''Glasnici istine'' Pavo Tutenov došavši biciklom iz Slatine u Đakovo te bio u biciklističkoj pratnji trkačima. (adf, ''Glasnici istine''; Foto: Z.  Ervačić)
Foto:




Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!