ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Prometna nezgoda u Suhopolju: Sudar Škode i hitne pomoći

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U Suhopolju je jučer (nedjelja) nešto iza 11 sati došlo do prometne nezgode u kojoj su sudjelovali osobno vozilo marke Škoda i vozilo hitne pomoći. Prema neslužbenim informacijama, bilo je ozlijeđenih osoba.

Nesreća se dogodila u Ulici kralja Tomislava u Suhopolju, što je uzrokovalo otežano prometovanje. Na mjesto nesreće odmah su izašli hitna pomoć, vatrogasci i policija. Hitna pomoć je pružila prvu pomoć ozlijeđenim osobama te ih prevezla u bolnicu na daljnju obradu i liječenje. 

Promet se odvijao jednim trakom uz regulaciju policije, koja je upravljala prometom kako bi se spriječili dodatni problemi i omogućio siguran prolazak vozilima. Policija je provela očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove prometne nezgode.

Više informacija bit će poznato nakon službenog izvješća policije. (icv.hr)
Foto:


Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!