subota, 14. listopada 2023.

4. NL BJ-KC-VT: Sloga traži pobjedu nad Čazmom: Slatina s optimizmom putuje u Kloštar Podravski

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pred momčadima 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ovog vikenda su utakmice 8. kola.

Sutra (subota) u 16 sati Sloga na svom terenu u Zdencima dočekuje momčad Čazme. Nakon tri poraza u nizu, Sloga se nada pobjedi protiv momčadi koja je u dosadašnjem dijelu sezone osvojila samo jedan bod. Trener Danijel Ciglar ne može računati na iskusnog Ozrena Vurdelju koji je u prošlom kolu zaradio carevni karton na gostovanju u Predavcu.

– Osim njega svi ostali igrači biti će mi na raspolaganju za sutrašnju utakmicu. Uz podršku naših navijača očekujem dobru igru, pobjedu i tri nova boda- optimističan je trener Sloge Danijel Ciglar.

Momčad Slatine u nedjelju, također u 16 sati, gostuje kod Mladosti u Kloštru Podravskom. Momčad Mladosti se nalazi u donjem dijelu tablice i njezini nogometaši sigurno će uložit maksimalan napor kako bi došli do pozitivnog rezultata.

– Vjerojatno nećemo biti kompletni. Upitan je nastup Franje Farkaša koji je cijeli tjedan bolestan te je mala mogućnost da će zaigrati u nedjeljnoj utakmici. Znamo da nas čeka zahtjevna suparnik, ali smo sigurni da možemo doći do pozitivnog rezultata- rekao je trener Slatine Darko Krsnik. (icv.hr, mš, foto: D. Fišli)