subota, 3. lipnja 2023.

[FOTO] Odličan koncert polaznika i učitelja Glazbene škole Milka Kelemena u Slatini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon Orahovice, sinoć (patak) je u Slatini održan koncert imena ''Viva la musica'' koji su priredili polaznici Glazbene škole Milka Kelemena, odnosno Matične škole iz Slatine i Područnog odjela Orahovica. 

Na ljetnoj pozornici uz gradsku fontanu nastupilo je oko sto polaznika Glazbene škole te njihovih učitelja svirajući poznate domaće i svjetske uspješnice i to na tamburicama, gitarama, harmonikama, puhačkim, gudačkim i električnim instrumentima te zborskim pjevanjem, sve pod budnim okom ravnatelja Antonia Brzice. 

Cilj ovog projekta je zajedničko muziciranje učenika i učitelja Matične škole iz Slatine i PO Orahovica, ali i animiranje budućih učenika za upis u Glazbenu školu Milka Kelemena te upoznavanje građanstva s mogućnostima koje ova glazbena škola nudi.

Da je ovo bio jedan iznimni glazbeni događaj svjedoči veliki broj posjetitelja okupljenih na terasama okolnih kafića, kao i uz samu gradsku fontanu. 

Sljedeći koncert polaznici Glazbene škole i njihovi učitelji priredit će 5. lipnja u Voćinu kod Hrvatskog doma u 18 sati. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:


















































Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩