ponedjeljak, 6. lipnja 2022.

[FOTO&VIDEO] PODRAVAC POBJEDOM PROSLAVIO NASLOV: Antonio Babec najbolji strijelac 1. ŽNL, Bošporaši bakljadom obilježili 75 godina kluba

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U posljednjem kolu 1. županijske lige nogometaši Podravca iz Sopja ugostili su Dinamo iz Četekovca.

Gosti su očito na početku iskoristili pomalo slavljeničku atmosferu i poveli u trećoj minuti zgoditkom Ivice Potočnika. Petnaest minuta kasnije poravnao je Tomislav Androš, koji je u 27. minuti napustio teren zbog ozljede. Na odmor se otišlo u egalu.

U prvoj minuti drugog dijela Ivan Ibriks konačno dovodi Podravac u prednost. Do kraja je domaća momčad postigla još tri pogotka. U sva tri navrata strijelac je bio Antonio Babec (53′, 66′, i 72′). S ova tri pogotka Babec je samo potvrdio titulu najboljeg strijelca lige.

Navijači Podravca, Bošporaši, u 75. minuti priredili su bakljadu i tako obilježili 75. rođendan svog voljenog kluba. Nakon posljednjeg zvižduka suca Matije Presečana, dopredsjednik Županijskog nogometnog saveza Željko Stipanić uručio je kapetanu Podravca Nikoli Menegatiju pehar za osvojeni naslov prvaka.

- Čestitam svima koji su sudjelovali u ovom projektu osvajanja naslova prvaka. Nakon potvrde naslova malo se smanjio intenzitet naših treninga, što se vidjelo i na rezultatima. Ipak smo na kraju došli do pobjede i velikog uspjeha. Pri tome nikoga ne želim izostaviti, tko je aktivno sudjelovao u ovom uspjehu. Posebno se zahvaljujem, uz predsjednike kluba Marekovića i Granjaša te Krušelja, Antoniju Rastiji, koji nam je uvijek bio pri ruci. Stvorili smo stabilnog ligaša, što bi trebalo biti temelj za budućnost – nakon utakmice rekao je trener Podravca Mario Tolo.

U gostujućim redovima, unatoč porazu, bili su zadovoljni jer je iza njih jedna odlična sezona.

– Bez četiri bitna igrača pružili smo dobar otpor novom prvaku. Prezadovoljni smo ovom sezonom. Na kraju smo zauzeli šesto mjesto. Do sada smo se borili za opstanak gotovo do posljednjeg kola, a ovog puta smo već na polusezoni bili sigurni – sezonu je rezimirao voditelj Dinama iz Četekovca Ivica Dorinka.

Nakon travnjaka, proslava naslova prvaka ‘preselila’ se u obližnji društveni dom, gdje je nove prvake pozdravio načelnik općine Sopje Berislav Androš.

- Želim čestitati momčadi Podravca na zasluženo osvojenom naslovu prvaka. Trud i rad, koji su uložili igrači i trener Mario Tolo se isplatio. Nadam se da ćete nastaviti slično i iduće sezone – tom prilikom je rekao Androš. (icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Podravac Sopje – Dinamo Četekovac 5:1
Igrač utakmice: Antonio Babec

Foto:





























Sve fotografije sa utakmice pogledajte OVDJE.

Video:

RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375.
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩