ponedjeljak, 6. lipnja 2022.

Dječji vrtić Suncokret, Područni odjel Mikleuš sudjelovao na Cvjetnom korzu u Orahovici

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Cvjetni korzo u Orahovici vesela je i šarena manifestacija koja okuplja djecu iz dječjih vrtića, osnovnih škola i različitih dječjih udruga. Cvjetna povorka prošetala je u nedjelju središtem grada, a dio nje bila su i djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret, Područnog odjela Mikleuš. 

- Drago nam je što smo nakon dvije pandemijske godine ponovo sudjelovali na Cvjetnom korzu u Orahovici i što smo imali priliku predstaviti se orahovačkoj publici. Hvala našim roditeljima u Mikleušu koji su izradili kostime za djecu i hvala organizatoru i domaćinu, Turističkoj zajednici Grada Orahovice koja nas je lijepo dočekala i potrudila se da djeci ovaj događaj ostane u lijepoj uspomeni - rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan Lovrić. (adf; DV Suncokret) 

Foto:




AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375.
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩