ponedjeljak, 6. lipnja 2022.

Nogometaši Slatine pobjedom nad prvakom zaključili uspješnu sezonu na trećoj poziciji

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U posljednjoj ovosezonskoj utakmici 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine na svom su stadionu Antuna Tone Butorca svladali novog prvaka Tehničara iz Cvetkovca rezultatom 3:1 i time potvrdili treću poziciju na tablici na kraju jedne uspješne sezone.

Gosti su, nakon osvajanja naslova prvaka i Županijskog kupa Koprivničko–križevačke županije došli u pomalo slavljeničkoj atmosferi, što definitivno ne umanjuje pobjedu domaćih nogometaša.

U osmoj minuti Matija Bubaš koristi asistenciju Mateja Potočkog i dovodi Slatinu u početnu prednost. Gosti koriste opuštanje domaće momčadi i u 40. minuti poravnavaju pogotkom Ivana Delića. Da se na odmor ode s domaćom prednošću pobrinuo se odličnim potezom Marko Šuntić, koji u posljednjim trenucima prvog dijela ponovno dovodi momčad Slatine u prednost od 2:1. Već nakon tri minute igre u drugom dijelu Mateo Jerešić svojim zgoditkom postavlja konačnih 3:1.

Na kraju susreta voditelj lige Miroslav Jurišić uručio je gostujućoj momčadi pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka.

-Gostima čestitam na osvojenom naslovu. Mi smo ostvarili svoj cilj. Zadovoljni smo trećim mjestom i možemo svi biti zadovoljni postignutim rezultatima. Igrači idu na odmor, a ja već sutra u suradnji s upravom krećem u planiranje iduće sezone. Cilj je pojačati momčad, kako bi i iduće sezone bili u vrhu lige. Nadam se da ćemo se uključiti u borbu za naslov prvaka – optimističan je bio trener Slatine Dario Petrović.

Gostujući trener Roman Sović nakon dvije teške utakmice, u prvenstvu s Pitomačom i u kupu s Radnikom iz Križevaca, malo je izmijenio sastav.

-Momčad nam se u posljednjim utakmicama iscrpila, pa sam pružio priliku mladim igračima, što su domaći iskoristili i došli do zaslužene pobjede – rezimirao je trener Tehničara Roman Sović.

Slatina – Tehničar Cvetkovec 3:1
Igrač utakmice: Marko Šuntić

(icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Foto:





















RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375.
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩