ponedjeljak, 9. svibnja 2022.

[FOTO] Nogometni klub Podravac Sopje proslavio 75. obljetnicu i osvajanje prvenstva 1. ŽNL VPŽ nogometne sezone 2021./2022.

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Paralelno s održavanjem sopjanske Bošporijade, Nogometni klub Podravac Sopje na svom stadionu Luka igrao je prvenstvenu utakmicu 1. ŽNL VPŽ protiv Nogometnog kluba Bratstvo iz Gornjih Bazija.

Podravcu su se trebali poklopiti rezultati njihove utakmice i utakmice zdenačke Sloge protiv Voćina. Podravcu je trebala pobjeda, a Voćin je trebao odigrati neriješeno ili izgubiti u gostima, da bi Sopjani prije kraja prvenstva već postali prvaci 1. ŽNL VPŽ, nogometne sezone 2021./2022. Upravo se to i dogodilo, Podravac je slavio sa 4:3, a Voćinčani su u Zdencima izgubili sa 2:0, tako da je proslava igrača Podravca i navijača zvučnog imena Bošporaši mogla početi. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedilo je slavlje uz šampanjac i zahvalu vjernim navijačima. 

No tu nije bio kraj slavlja, jer je upravo jučer (nedjelja) NK Podravac proslavio i 75. obljetnicu postojanja nogometnog kluba u Sopju. 

Veseli Bošporaši i igrači Podravca su na proslavu iza zgrade Općine došli u traktorskoj prikolici. Nakon osvježenja i domjenka, izaslanik predsjednika Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Đure Bukvića, dopredsjednik Željko Stipanić je predsjedniku NK Podravca Alenu Granjašu uručio Zlatnu plaketu u povodu 75. obljetnice, ujedno mu čestitavši osvajanje prvenstva. 
Čestitke igračima i Upravi NK Podravca uputili su i virovitičko-podravski dožupan Marijo Klement i općinski načelnik Berislav Androš, nakon čega je predsjednik Alen Granjaš zaslužnima za uspjehe kluba uručio zahvalnice. (D. Fišli; Foto: D. Fišli, R. Turkalj)

Foto:












Fotografije sa utakmice pogledajte OVDJE

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩