nedjelja, 22. svibnja 2022.

Čađavački lovci u suradnji s Općinom Čađavica započeli izgradnju streljane

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon što je Općina Čađavica dala u višegodišnji najam svoje vlasništvo Lovačkoj udruzi ''Sokol'' Čađavica, udruga je odmah krenula u projekt izgradnje streljane.  

Danas (nedjelja) su vrijedni članovi LU ''Sokol'' odradili drugu radnu akciju na budućoj streljani. Postavljena je ograda, te je zatražen priključak električne energije, a kada to bude riješeno bit će uređeno sve što je potrebno jednoj suvremenoj streljani. 

U današnjoj akciji sudjelovao je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, kao član udruge. 

- Općina je u najam dala svoju zemlju našoj lovačkoj udruzi, gdje će u skorom vremenu biti izgrađena streljana. Prvo će to biti streljana na kojoj će se lovci lovačkih udruga s područja općine Čađavica, ali i lovci drugih zainteresiranih općina, uvježbavati u gađanju glinenih golubova, a kasnije se planira i dogradnja za ostalo lovačko oružje. Naravno, kada sve bude gotovo na streljani ćemo moći organizirati i razna natjecanja u streljaštvu - rekao je načelnik Rončević te dodao da se sve redi u suradnji s Općinom. (adf)

Foto:



AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩