nedjelja, 22. svibnja 2022.

Slatinski ''Vretecni'' se uključili u manifestaciju ''Hrvatska volontira''

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pod vodstvom voditelja volontera, 19. i 20. svibnja Udruga ''Vretenac'' Slatina organizirala je aktivnosti povodom manifestacije ''Hrvatska volontira''. 

''Kreativna radionica sa Vretencima'' organizirana je 19. svibnja, na kojoj su mame korisnika Udruge izrađivale vretence po kojima je udruga poznata u cijeloj Virovitičko-podravskoj županiji, ali i šire. Radionica je pretvorena u pravu malu tvornicu na kojoj su vrijedne ruke mama krojile, šile i ukrašavale vretence, a sve se je odvijalo uz dobro druženje i guštanje u kavi. Vretence izrađene na ovoj radionici Udruga ''Vretenac'' Slatina izložiti će već na slijedećem izložbenom štandu u svom gradu.

Dana 20. svibnja  održana je druga aktivnost povodom manifestacije ''Hrvatska volontira'' pod nazivom ''Vretenci na Farmici''. Članovi i volonteri Udruge otišli su u Udrugu za napuštene životnije ''Farmica'' u Našicama. Članovi i volonteri donijeli su ovom skloništu i malu donaciju u vidu hrane za životinje, kako bi pomogli radu ove toliko divne i brižne Udruge koja skrbi o različitim vrstama napuštenih životinja. Ondje su pomagali u hranjenju životinja, čišćenju, ali i druženju s njima, te su na taj način pomogli stanarima ovog skloništa. 

Priključivanjem manifestaciji ''Hrvatska volontira'', kroz održane aktivnosti, Udruga ''Vretenac'' Slatina željela je još jednom dati naglasak na ljepotu volontiranja i njegov pozitivan utjecaj na svakog pojedinca. (adf; UOSIT ''Vretenac'' Slatina) 

Foto:









AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩