ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

ČAĐAVICA: U 10 sekundi olujni vjetar odnio šator, ljudi bježali spašavajući živu glavu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nevrijeme koje je jučer (nedjelja) oko podneva zahvatilo našu županiju, ali i cijelu regiju, nije obišlo ni Čađavicu gdje se održavao drugi ovogodišnji Streerace koji je po običaju privukao mnoštvo posjetitelja.

Samo sreća spasila je posjetitelje koji su se nalazili ispod velikog šatora kada je naišao jaki olujni vjetar koji je šator doslovno razbacao i rastrgao. Kako doznajemo, nema ozlijeđenih, a utrke su se kasnije nastavile… A kako je to izgledalo pogledajte u videu. (icv.hr, video: Facebook VPŽ; Foto: D. Jozić)

Video pogledajte OVDJE

Foto:




AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
VISION KERAMIKA VIROVITICA
Više o ponudi Salona keramike i sanitarija ''Vision keramika Virovitica'', na adresi Pavla Radića 4 Virovitica, možete vidjeti na Facebook str. Vision keramika Virovitica i na webu Vision keramika Virovitica, te se informirati na br. mob. 098/181 6490 (Mario Majačić, vlasnik) 
Ljetna rasprodaja vina u Vinariji Sari podrum u Slatini. Više na: Stari podrum
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩